Мотел Бистра

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

На само неколку минути од градот Берово, сместен во божествената убавина на Малешевските Планини, над малото бистро Беровско Езеро, се наоѓа МОТЕЛОТ БИСТРА. Овој мотел е идеално место за одмор за оние кои сакаат мир и прошетки во околина со бескрајно зеленило, но и за оние кои сакаат активен одмор исполнет со авантури и предизвици.