Мотел Бистра

  Контакт Информаци

  Мотел “Бистра”
  Беровско Езеро
  2330, Берово
  Република Македонија
  WEB страница:
  www.motelbistra.com.mk
  Лице за контакт:
  Стоиловски Владо
  Телефон:
  +389(0)70595601
  E-mail адреса:
  contact@motelbistra.com.mk

  Доколку ве интересира нешто околу сместувањето во Мотел Бистра или пак имате некое конкретно прашање, не двоумете се, пополнете го формуларот подолу и Вашата порака инстантно ќе биде доставена до нас. А ние ќе се потрудиме да ви одговориме во најбрзо време.

  Сите коментари и забелешки се добредојдени.