Мотел Бистра
Со цел да ви го олесниме патувањето а со тоа да ви овозможиме целосно да се препуштите на одморањето, на сликите подолу е претставена точната локација на Мотелот Бистра. Со линијата во розева боја е одбележан наједноставниот пат по кој може да стигнете од главниот град на Македонија, Скопје до Берово и нашиот мотел.

Локација на Мотел Бистра