Мотел Бистра

Резервација

Направете online резервација за престој во нашиот мотел. Пополнете ги полињата подолу и претиснете “Резервирај” за да испратите барање за резервација.
Потврда на вашата резервација може да направите на 3 начина:
– со испраќање на e-mail порака на contact@motelbistra.com.mk
– со јавување на фиксниот телефонски број 033/471447
– со јавување на некој од мобилните телефони 070/595601 или 076/464554.